erik en bas


Vormgever/fotograaf Erik Speckmann en copywriter Bas Holzhaus werken geregeld samen aan grote en kleine projecten. Ze zijn elkaars klankbord, vullen elkaar aan en bedenken leuke dingen voor leuke klanten. Daarnaast hebben ze ook elk eigen klanten die ze met andere collega's van dienst zijn.

Op Erik & Bas lees je over recente en minder recente projecten. Meer informatie vind je op
imagio.nl erikspeckmannfotografie.nl basholzhaustekst.nl





maandag 16 juli 2012

Specialisten in flexodruk tonen hun kwaliteit

Altacel in Weesp is al ruim 50 jaar specialist in bedrukte en onbedrukte folieverpakkingen. Het bedrijf maakt gebruikt van flexodruk, waarbij in één drukgang tot acht kleuren aangebracht kunnen worden. De kans op rek van de folie is minimaal, de kleuraansluiting perfect. Daardoor is deze techniek is een zeer goed alternatief voor diepdruk.
Wij maakten voor Altacel een nieuwe huisstijl en een nieuwe website, die in beeld en woord de kwaliteit van het bedrijf presenteert.


De afgelopen maanden zijn er verschillende oriënterende besprekingen met Altacel geweest. Hieronder een kleine greep uit de conclusies en voorstellen.
  • Laat de vele kleur- en drukmogelijkheden terugkeren in huisstijl en website. 
  • Het eindproduct – de folieverpakking – heeft de meeste overtuigingskracht. Laat dat liever zien dan je machinepark, hoe mooi het ook glimt. 
  • Altacel is specialist. Bewijs de expertise en de veelzijdigheid met technische achtergronden, informatie over je product en voorbeelden van wat daar allemaal in verpakt wordt. 
  • Laat zien hoe en waar in je productieproces met kritische factoren omgaat, welke oplossingen je biedt. 
  • Benadruk onderscheidende elementen, zoals innovatie, duurzame bedrijfsvoering, capaciteit en flexibiliteit. 
  • Noem (bekende) opdrachtgevers als bewijs van je kwaliteit. 
  • Houd in je teksten rekening met de vindbaarheid in zoekmachines.
Op basis van deze en andere voorstellen werken we inmiddels nauw samen. Onlangs is de nieuwe website van Altacel online gegaan. Daar wordt de komende weken de laatste hand aan gelegd. Ondertussen zijn we bezig met een presentatiemap met losse factsheets en maakten we ook een personeelsadvertentie voor Altacel.
                                                                       Erik & Bas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten