erik en bas


Vormgever/fotograaf Erik Speckmann en copywriter Bas Holzhaus werken geregeld samen aan grote en kleine projecten. Ze zijn elkaars klankbord, vullen elkaar aan en bedenken leuke dingen voor leuke klanten. Daarnaast hebben ze ook elk eigen klanten die ze met andere collega's van dienst zijn.

Op Erik & Bas lees je over recente en minder recente projecten. Meer informatie vind je op
imagio.nl erikspeckmannfotografie.nl basholzhaustekst.nl





maandag 16 juli 2012

Endless Flowers: eindeloos mooi


Een fris boeket doet het goed. Brengt sfeer en gezelligheid. Maar op den duur verwelkt het toch en vallen de blaadjes uit. Dus komt er een nieuw boeket. En daarna weer een. En nog een. Ik bedacht een alternatief: Endless Flowers.


Endless Flowers zijn levensechte bloemen, gedrukt op kristalhelder polycarbonaat en geplaatst op een stevige acryl basis. Waardoor je ook met één beweging een ander boeket op tafel kunt zetten: tulpen, zonnebloemen, orchideeën, rozen en (binnenkort) nog veel meer.

Deze stijlvolle eyecatcher is een uitkomst voor (semi)zakelijke omgevingen, maar zeker ook aantrekkelijk voor de particulier. Endless Flowers is online te koop, maar ook op locaties als Schiphol, de Keukenhof en de Floriade.
Erik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten