erik en bas


Vormgever/fotograaf Erik Speckmann en copywriter Bas Holzhaus werken geregeld samen aan grote en kleine projecten. Ze zijn elkaars klankbord, vullen elkaar aan en bedenken leuke dingen voor leuke klanten. Daarnaast hebben ze ook elk eigen klanten die ze met andere collega's van dienst zijn.

Op Erik & Bas lees je over recente en minder recente projecten. Meer informatie vind je op
imagio.nl erikspeckmannfotografie.nl basholzhaustekst.nl





donderdag 15 november 2012

Factsheets voor Altacel: compact en kleurig


De feiten, de cijfers en de beknopte informatie: dat is in een notendop een factsheet. In de praktijk pakt het vaak anders uit. De verleiding is groot om er een uitvoerige folder van te maken. Maar daarmee schiet je je doel voorbij.
Onze factsheets voor Altacel zijn kort, compact en helder. Het gaat immers om een eerste kennismaking met wat het bedrijf te bieden heeft. Maar dat betekent weer niet dat je alleen gortdroge informatie biedt. Een aangename toon met wat werving ‘tussen de regels door’ maakt de lezer nieuwsgierig naar ‘meer’: de achtergronden, de details, de mogelijkheden. En dan ben je al weer een belangrijke stap verder.

Tegelijkertijd verbeelden vormgeving en visuals, geheel in lijn met de website en de overige communicatie, de identiteit van Altacel en wordt uitgedragen waar Altacel met haar diensten en producten voor staat: kwaliteit en professionaliteit.

Bas en Erik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten